Hívás telefonon!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha kérdésed lenne, először fusd át a lenti szekciót, hiszen rengeteg hasznos információt megtalálhatsz. Amennyiben ezek után is kérdésed lenne, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot!

A Munka Menetéről

Igen, egy rövid, nagyjából 10-15 perces beszélgetés telefonon vagy Google Meetsen ingyen van, itt feltárod a problémákat, és tájékoztatlak arról, hogy tudnék-e segíteni. Amennyiben nem - ajánlok megfelelő szakembert.
Van lehetőség mindkettőre, amelyik számodra megfelelőbb. Az online munkavégzés - véleményem szerint - legalább olyan hatékony és célravezető.
Ez mindig a pontos céltól függ, az elején fogjuk megbeszélni. Karrier tanácsadás esetén például 1 alkalom is nagyon hasznos lehet, viszont, az esetek többségében ahhoz, hogy egy visszatérő problémát meg tudjunk oldani, 5-10 alkalomra lesz szükség.
Minden eset egyedi - a coaching árak 10-50.000 Ft között mozognak óránként Magyarországon. Egy karrier tanácsadás ára általában alacsonyabb, mint egy multinacionális cég működésében való szervezetfejlesztés.

Mit Vállalok el?

Ha úgy érzed, hogy valamilyen problémáddal nem jutsz egyről a kettőre, akkor megmutatom azokat a 100%-ban működő praktikákat, melyek használhatók egy ilyen szituációban.
Mivel jártas vagyok az üzleti élet számtalan területén, ezért nem csupán az alkalmazottak motiválásának módszereiben vagyok otthon - egyéb, üzleti kérdésekben is tudok tanácsot adni. Például: mennyire lehet piaca egy felmerülő ötletnek, mennyire kemény a verseny az adott szektorban? Hogyan kellene a marketing management részt lebonyolítani egy üzleti folyamat során? Hogyan kellene új üzletfeleket találni?
Amikor nem tudod, hogy megérné-e szakmát, karriert váltani, vagy a felnőtt korba lépve segítségre, személyes tanácsra lenne szükséged valakitől, aki több száz munkavállaló mindennapjaira és nehézségeire látott már rá - akkor jó helyen jársz! Számtalan ember életét láttam már félresiklani, mert rossz egyetemi szakot választott, bizonyos információk nem jutottak el hozzá. Vizuális, netán humán beállítottságú vagy - és úgy érzed, nincs hely számodra a nap alatt emaitt? Segítek! Akár egy óra beszélgetés során felbecsülhetetlen értékű információkkal tudok szolgálni.
Speciális technikákat alkalmazva lehetségessé válik, hogy az élet bármely, egy általad választott területén egyszerűen csak jobbá válj. Időmenedzsment, munka-magán élet egyensúly? Kommunikációs technikák fejlesztése - amit az élet valamennyi területén alkalmazni fogsz tudni?