Hívás telefonon!

A Coaching Árak nagyban szórnak Magyarországon. Vannak, akik fix díjon dolgoznak – minden klienst azonos áron vállalnak el – és vannak, akik rendszerint a feladat nehézsége, komplexitása, típusa szerint döntik el, hogy egy adott ülést mennyiért tudnak elvállalni.

Ha érdeklődnél különféle coachoknál a díjszabásukról – akkor körülbelül azt tapasztalnád, hogy 10-30.000 Ft között mozog ma egy 60 perces coaching alkalom Magyarországon – az én áraim is ezen intervallumon belül mozognak.

Mi okozhatja az árbeli eltérést, és mitől függ a pontos díjszabás? Elsősorban a megrendelő igényeitől függ minden. Amennyiben egyszerű kérdések merülnének fel – például karrier tanácsadásra kerülne sor – az ár rendszerint alacsonyabb, míg komolyabb vállalkozói, vállalatokat érintő döntéshozatalokat segítő kérdések esetén, ahol akár az üzleti tudásomra is szükség lehet – a tartomány magasabb értékek felé mozdul el.

Az első alkalom ingyenes, ahol röviden, 10-15 percben felmérjük az igényeket, utána tudok pontosabb tájékoztatást adni a munka menetével kapcsolatban. Csak akkor foglak elvállalni, ha tudok segíteni – ellenkező esetben ajánlok más szakembert. 🙂

Küldj üzenetet, és 24 órán belül válaszolok minden levélre!